ŽIVIO !

Ňetoľko vody preťeklo Hornádom, more, kým sme za prvým číslom Slovenských vulgárnych novín dali redakčnú bodku a snažili sa Vám tak vypichnúť zrak. Ale balevasťe, priaťelia, podarylo sa : sme tu zas, v úplňe novom, čistučkom redakčnom zložení, zos novou (triezvou) hlavou (na čele), zos novou rečou a predsavzaťiami. A to napriek komplykáciám, spojeným zos ňechuťou starého novinárskeho tímu opustiť priestory redakcie, ktorú sme zos toho duovodu museli ňechať vypáliť, aj kvuoli obviňeňiam za účasť na smrti poslanca SNS Hrušku, ktorému z nás dziglo v bedňi.
Sme však tu, na nervy fšetkým našim ňeprajňíkom, brnkajúc a lúďiac libidozvučné melódije, pre Vaše i Naše poťešenie ! Buďeme sa snažiť priňiesť Vám tie najhorúcejšie noviny, aktuality a informácie z  celého sveta, klepety a ohováračky, zábavu, no i poučeňie, obroďeňecké články pozdvihujúce Naše vulgárne povedomie a iné balevasoviny okolo toho. Vof stále prítomnom, agilnom gramatyckom okienku si buďeťe muocť spisovňe podrezať (nabrúsiť) jazyk, vof burzových správach /Hitparáda Balevasu/ sa dozvieťe vždy čerstvé kurzy slaňiny.
Dúfam, že sa Vám obsah Slovenských vulgárnych novín, ako aj nová grafická úprava budú páčiť, priľahňeťe nás záľahou kladných ohlasou a do posledného muža s nami vydržíťe revolučný boj za slobodné košické kráľovstvo ako aj za vyššiu sociálnu a kultúrnu úroveň jeho obyvaťeľstva, bez ohľadu na národnú príslušnosť !
Chasťe, mrokáry tasťe !

Váš i Náš
šéfredaktor

No comments: